Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Sukha Yoga Challenge June Edition

Anna Smit May 26, 2014 0 comments 0

Sukha Yoga Challenge June Edition:

1 juni begint de Sukha Yoga Challenge, waarbij je voor €50,- de hele maand juni met een Access All Classes pass alle lessen bij Sukha mag volgen. Merk de progressie van vaker Yoga doen, wat de commitment met je doet. Je kunt alles volgen op de Facebookpagina https://www.facebook.com/sukhayogachallenge?fref=ts

De meeste mensen zijn geneigd om één keer per week een Yogales te volgen. Dat is natuurlijk al heerlijk, maar zo mis je wel de voordelen van de progressie in lichaam en geest die je kan bereiken wanneer je dagelijks Yoga doet. Om je de mogelijkheid te geven op een betaalbare manier dit te ervaren roepen we de Juni Yoga Challenge in het leven en zie hoe snel je lichaam reageert op de herhaling van Yoga; spieren zullen snel versterken en versoepelen.

We zouden het leuk vinden als je je eigen progressie bijhoudt door een voor- en na foto te maken. Dus niet om te laten zien hoe je bent afgevallen of gespierd bent geworden (leuke bijkomstigheid, dus dat mag natuurlijk ook op de foto!), maar een houding waar je normaal gesproken moeite mee hebt. Denk aan een brughouding, vooroverbuiging, Warrior Pose en zie aan het eind van de maand hoe je je gegroeid bent en hoe de houding er dan uitziet en aanvoelt!

Mail je aanmelding naar info@sukhayoga.nl

De Kick off doen we met z’n allen in het Sarphatipark op 1 juni om 11 uur. Hier kun je ook je pas ophalen. En anders haal je je pas bij de eerstvolgende les op het rooster op.

Leave your thought