Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Informatiemiddag “Haal Kracht Uit Basis Elementen” – Maura Bruggen

Anna Smit May 2, 2014 0 comments 0

Informatiemiddag “Haal Kracht Uit Basis Elementen” – Maura Bruggen

De Kracht van Water en Aarding

 

Water en aarding zijn één van de belangrijkste elementen in ons bestaan. Mensen bestaan gemiddeld voor 70% uit water. Dit water geeft structuur aan ons DNA en aan al onze cellen. Daarnaast maakt water het mogelijk dat tussen ons DNA en onze cellen informatie wordt uitgewisseld. Ons lichaam is een uniek systeem en voert afvalstoffen en emoties makkelijk af door slechts het drinken van Vitaal Water.

 

Het woord zegt het al ‘Aarding’ ofwel ‘Aarde’. De Aarde is één groot magneet en creëert één groot magnetisch veld om de aarde en de mens heen. We laden ons letterlijk op door aarde energie. Herken je het gevoel van blote voeten op het strand of in het gras?

 

Belasting op ons lichaam

 

Hoe we ons voelen en gedragen wordt voor een groot deel bepaald door de hoeveelheid, de kwaliteit en de vitaliteit van het water in ons lichaam en de dagelijkse hoeveelheid aarde onder onze voeten. Drinkwater uit de kraan wat al diverse malen gerecycled is verliest haar vitaliteit. Het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) heeft al uitgesteld dat het drinkwater niet 100% schoon en vrij te krijgen is van restanten van medicatie, gifstoffen en zware metalen.

Vooral in de stad wordt aarde energie tegen gehouden door betonnen tegels en asfalt. Van boven af worden we veel belast door elektro smog ofwel straling (zendmasten, sataliet, wifi, alles wat electronisch is). Herken je de momenten dat je moe kan worden in de trein, tram of achter je PC?

 

Al met al is er een enorme compensatie nodig om de belasting op ons lichaam te elimineren zodat we ons in balans voelen en blijven.

 

Wat kan je zelf doen?

 

Naast een gezonde voeding en beweging is het belangrijk om je lichaam extra te ondersteunen door dagelijks een hoeveel van 2,5 liter gezuiverd vitaal water binnen te krijgen. Het liefst per dag een moment vinden om met blote voeten op de aarde in het gras of op het strand te staan.

 

Vitaliseren met Nikken producten

 

Nikken is een 40 jaar Japans bedrijf gespecialiseerd in diverse wellness producten van zeer hoge kwaliteit en groot kennis overdracht op het gebied van technologie en wetenschap. Zij leveren o.a. waterzuivering systemen en hebben zich ontwikkeld in magnetische technologie. Nikken heeft producten van voetzolen tot hele slaap systemen te bieden waar het lichaam zich totaal kan herstellen door de kracht van magnetische energie ofwel aarde energie en vitaal water.

 

Zaterdag 10 mei van 15.00-16.30: Haal Kracht uit Basis Elementen (verzorgd door Maura Bruggen).

Een interactieve en informatieve middag voor iedereen. Deelname gratis. Aanmelding via: de3eruimte@gmail.com

Meer informatie over Maura en haar bedrijf: www.de3eruimte.nl

Leave your thought