Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Succesvolle start van de Sukha Yoga Challenge

Anna Smit June 2, 2014 0 comments 0

Succesvolle start van de Sukha Yoga Challenge op 1 juni is een feit. In het Sarphatipark kwamen we met een stuk of twintig man bij elkaar en hebben onder een heerlijk lentezonnetje een les van Marloes bijgewoond. Voor haar was het ook een uitdaging, want ze had niet eerder in het park lesgegeven, maar ook zij vond haar draai.

Naderhand deelde Yogisha t-shirts uit en beloofde de mededingers 10% korting op hun matten. Zo kan ook thuis de Challenge worden voortgezet, yay!

We hopen in de loop van de maand mooie progressies te zien en zijn heel benieuwd naar ieders ervaring. Volg onze Yoga Challenge pagina op Facebook om op de hoogte te blijven. Én natuurlijk om zelf je foto’s en ervaringen te delen!  https://www.facebook.com/sukhayogachallenge?fref=ts

Het lijkt ons leuk om voor- en na foto’s te maken van een houding waar je zelf aan wilt werken. Je zal zien wat een verschil die maand Yoga devotie maakt! Als je het leuk vindt posten we deze foto’s ook op Facebook, om anderen te motiveren en te enthousiasmeren.

Voor diegenen die zich nog niet hebben aangemeld: meld je deze week nog aan door een mail te sturen naar info@sukhayoga.nl anders mis je het voordeel en haal je het er niet meer uit. Dat zou zonde zijn!

 

 

Leave your thought