Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Make Your Own Dream Catcher

Anna Smit February 13, 2017 0 comments 0

Kom je ook samen dromen vangen ?

Make Your Own Dream Catcher

Met: Anouschka Vooren

Wat gaan we doen? 

Een super gezellige middag waarbij we met een gezellig samenkomen gaan leren hoe we deze mooie droomvangers maken.Wij zorgen voor de ringen en lijm. Neem zelf de stofjes en de spulletjes mee die je er in wilt verwerken. Alles is mogelijk: Lichtjes, stofjes, oude t -shirts, broderie, kleedjes, wol, tierelantijntjes, kralen, kristallen, veertjes, houtjes, karton. Leef je uit …alles mag en kan!

Betekenis droomvangers

Dromenvangers komen oorspronkelijk uit Noord-Amerika. Al eeuwenlang maken indianen dromenvangers om boven het bedje of wiegje van hun kinderen te hangen.

De indianen gaan ervan uit dat de hemel vol zit met zowel goede als slechte dromen en dat een dromenvanger de slechte dromen tegenhoudt en de goede dromen doorlaat.

Een dromenvanger bestaat altijd uit een ring waartussen een web is geweven en in het midden van dat web bevindt zich een gat. De slechte dromen blijven hangen in het web en zullen in de ochtendzon verbranden. De goede dromen vinden hun weg door het gat in het midden en glijden langs de veren onderaan de dromenvanger richting de persoon die eronder slaapt.

Wanneer?

Zondag 5 maart 2017 12:00 – 14:00

Waar?

Ceintuurbaan 237, Amsterdam (Safe Haven)

Prijs:

€25,- waarvan €4,- naar Stichting Project Safe Haven gaat!

Reserveer hier

Leave your thought