Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Yoga XL met Mo Stipsen

Anna Smit February 19, 2016 0 comments 0
Yoga XL met Mo Stipsen:
Twee uur lang Yoga. We letten niet op de tijd, want Mo neemt je mee op reis en leert je alle facetten kennen op Yoga gebied. Mo heeft veel kennis in huis, niet alleen de houdingen, maar ook de filosofie, de muziek, want er mag gedanst worden. Dus we noemen het niet Yin, niet Vinyasa, maar Yoga XL.
Deze les wordt je aangeboden op donatiebasis en is een introductie voor een vaste XL les op zondagmiddag, vanaf 20 maart.
Over MO:

 

Mijn reis op dit pad is begonnen rond de eeuwwisseling en dankzij een reeks toegewijde leraren is mijn enthousiasme onverminderd. Waar een jarenlange beoefening van de Chinese martiale kunsten faalde, trof de leer van Ahimsa –geweldloosheid / vreedzaam handelen – het doel.

Bhakti, oftewel toewijding aan Liefde, is de drijvende kracht achter mijn persoonlijke ontwikkeling, geïnspireerd door mijn leraren Gosta van Dam, Patrick Vermeulen, David Lurey en nog vele anderen.

In mijn energetische Vinyasa lessen geven we de ruimte aan techniek en ademhaling, krachtig en ontspannen oefenen en aanwezig zijn met aandacht en liefde.

 

Leave your thought