Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Relaxed Yoga met Steffi de Pous vanaf 5 oktober

Anna Smit September 10, 2014 0 comments 0

Nieuwe les! Vanaf 5 oktober neemt Steffi de Pous de zondag plek van Erica over. Erica blijft lesgeven op de dinsdagavond. Hieronder kun je meer lezen over Steffi en haar Relaxed Yoga.

Steffi de Pous

Ik ben Steffi, ik woon midden in Amsterdam, geef yogalessen (www.steffidepous.com), heb een vriend en een hondje.
Ik houd van zon, bossen en beekjes, drink graag melk uit een kokosnoot, houd van dansen en zingen, fietsen over de gracht en series kijken in bed.

Mijn lievelingskleur is roze en mijn lievelingsdier is een kameel. Ik heb een haat-liefdeverhouding met mijn yogamat, leef gezond, maar eet ook graag een frietje-oorlog. Ik leef mijn leven per dag, soms zelfs per uur en toch heb ik altijd wel een doel voor ogen.

Tijd vind ik een raar begrip, ons “ontstaan” trouwens ook. Ik geloof in het goddelijke en niet in toeval. Ik ben positief en sterk, maar moet soms huilen en ben soms bang. Ik zorg graag voor anderen en maak plekjes graag gezellig.

Relaxed Yoga

De zondag is ons heilig. Relaxed Yoga is een rustige benadering van meerdere stijlen van Hatha, Restorative en Yin in een fijne flow. Ideaal voor de zondagmiddag dus.En nu altijd een excuus om niet naar je schoonouders te hoeven.
Vaak zul je geen zin hebben zeker als het wat kouder wordt maar je voelt je na zo’n les altijd weer zo veel beter.
Dan stroomt je lijf weer en is je hoofd wat rustiger. Daarna kun je lekker eten en beetje chillen thuis!
Ik hoop je te zien!Steffi
Deze les is voor alle niveaus

www.ikyoga.nl

www.steffidepous.com

Lazy Yoga met Steffi de Pous vanaf 5 oktober van 16:00 tot 17:15

Leave your thought