Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Partneryoga Workshop

Anna Smit August 20, 2014 0 comments 0

Partneryoga Workshop

Met Gjalt en Ellie
Zondag 7 september, 13.00u – 15.30u

In deze workshop stap je van je eigen mat af om samen met je buurman en buurvrouw yoga te doen. Want samen is meer mogelijk dan alleen!”

Na het succes van de partneryoga workshop bij Sukha Yoga een half jaar geleden, zijn Gjalt en Ellie terug met een nieuwe (!), extra lange partneryoga workshop.

In partneryoga doe je de yogahoudingen met een groep of met z’n tweeën. Hierdoor worden moeilijke houdingen gemakkelijker, en kun je vaak dieper in een buiging of strekking komen omdat je wordt ondersteund door je ‘partner’. Yoga wordt hierdoor intenser, maar geeft je ook meer ontspanning.

Partneryoga is daarnaast ook uitdagend en spannend. Het zoeken van de juiste balans bij de meer acrobatische houdingen (acroyoga) is niet altijd gemakkelijk. Om elkaar goed aan te voelen is aandacht en concentratie nodig. Focus, vertrouwen en plezier gaan hierbij hand in hand.

Voor mensen zonder yoga-ervaring is deze workshop een toegankelijke introductie in de yoga. Daarnaast geeft deze workshop verdieping van de houdingen voor mensen mét ervaring.

Je kunt je alleen, of met een vriend, vriendin, moeder of buurman aanmelden.

Gjalt en Ellie hebben beiden veel yoga-ervaring en geven yogalessen in en rondom Amsterdam. Gjalt verdiept zich sinds enkele jaren in thaise massage, partneryoga en acroyoga. Naast liefdespartners zijn zij ook yoga-partners en geven ze sinds kort samen yogaworkshops.
Prijs: €20 voor sukha-leden, €22,50 voor anderen (prijs is p.p)
Reserveren kan bij Ellie: ellielardenoije@hotmail.com

Leave your thought