Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

New addition to the Sukha Crew

Anna Smit October 1, 2013 0 comments 0

Caterien Selen en Ashtanga

Sukha stelt de nieuwste crew member aan je voor!

Vanaf 18 September beginnen we de woensdagochtenden 9:00 met een uur Ashtanga Yoga. Hieronder kun je alvast virtueel kennismaken met Caterien Selen:

Caterien maakte dertien jaar jaar geleden kennis met Yoga. Ze beoefende onder andere Hatha, Bikram, Yin en Ashtanga Yoga. In 2012 behaalde zij haar 200+ Sva-Dharma Teacher Training Certificaat bij Delight Yoga in Amsterdam waarin ze opgeleid is in de Ashtanga Vinyasa traditie.

Caterien was vroeger een fervent fan van explosieve sporten zoals hardlopen en roeien, maar zij heeft ervaren dat yoga haar meer kalmte en zachtheid geeft, meer compassie met zichzelf en anderen en dat yoga zowel geestelijk en fysiek helend kan werken.

Ze volgt regelmatig workshops op het gebied van yoga filosofie, anatomie en meditatietechnieken, doet thuis haar eigen practice en volgt Ashtanga en Indiase Hatha Yoga lessen.

Haar leraren Katiza Satya, Claudia Pradella, Martijn Hoogstra, Shirley Woods en Kristen Skotnes Vikjord hebben haar geinspireerd op haar Yoga reis.

Bij Sukha Yoga geeft ze Modified Ashtanga Yoga waarbij ze middels een rustige benadering de nadruk legt op het ‘gewaar zijn in het moment’, het accepteren van je grenzen en ontdekken van je mogelijkheden.

Ze kijkt er naar uit haar passie voor yoga te delen met jou!

Leave your thought