Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Get your July Unlimited Pass!

Anna Smit June 17, 2014 0 comments 0

Get your July Unlimited Pass! We zijn nu halverwege de Sukha Juni Yoga Challenge en merken hier en daar al verslavingssignalen op. Ook is er inmiddels een mooie incrowd ontstaan van Challengers die minimaal vier ker peer week komen!  Wat een discipline. En wat een hoop plezier! We vinden het heerlijk om te zien dat de effecten echt te merken zijn en hopen dat meer mensen het oppakken om vaker te komen.

Dus we gaan in juli door met de Challenge!

Met twee keer in de week heb je het bedrag van €50,- voor de Access All Classes pas er al uit. Ook als je de Juni Challenge gemist hebt, kun je je natuurlijk gewoon aanmelden voor de juli ronde.

We houden voor je bij hoe vaak je bent geweest en als je het leuk vindt maken we progressiefoto’s zodat je het grote verschil ook kan zien.

Aanmeldingen gaan via de mail: info@sukhayoga.nl en dan krijg je de informatie toegestuurd.

Vanochtend op de racefiets naar mijn werk kon ik dit ook mooi oefenen want de houding op de racefiets lijkt eigenlijk wel een beetje op
 Downward Dog, haha! – Esther Molenaar, deelnemer Juni Challenge

Op onze speciale Yoga Challenge pagina kun je je ervaringen en foto’s delen! https://www.facebook.com/sukhayogachallenge?fref=ts 

We zijn natuurlijk nog steeds benieuwd naar je ervaringen van de lopende Challenge, dus blijf delen! Ook blogs als die van Esther ontvangen we graag zodat we deze kunnen posten op de site. Spread the word, spread the energy!

Leave your thought