Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Early Bird Discount!

Anna Smit September 22, 2014 0 comments 0

Early Bird Discount!

Wij verheugen ons op de laatste week van oktober en hopen jou te zie op ons eerste IBIZA Retreat: Recharge Your Battery. Om dat te vieren krijg je €50,- Early Bird Discount als je nu boekt!

Als je nu reserveert hoef je nog niks aan te betalen, maar we willen graag een idee krijgen wie er meegaat, dus schroom niet, je zit nog nergens aan vast. In de tweede week van oktober krijg je pas bericht over de betaling.

Reserveren: https://sukhayoga.nl/rooster-prijzen/evenementen-en-workshops/#!

Info Retreat en introductie Retreat Team

Ibiza Yoga Retreat: RECHARGE YOUR BATTERY

Recharge Your Battery met YogiYuni, de Yoga sensatie van IBIZA. In samenwerking met Sukha bieden we je een Yoga programma aan met dagelijkse Flow lessen, een personal chef, een prachtig huis met zwembad voor de deur, massages, strand en de magic vibes van het geweldige Ibiza zoals je het nog nooit gezien hebt.

“Dive with me into the realm of your own beautiful inner and outer world! The great unity in us will support all of us on all levels for all our efforts. It’s a very useful key available for you, anytime!” (AYDA)

Ayda Ellis is de vrouw achter YogiYuni en zij neemt je mee op deze Yogareis. Op het eiland kent iedereen haar en zij volgen haar op de voet om te kijken waar ze lesgeeft, dus wij zijn heel gelukkig dat we met haar dit mogen aanbieden.

Recharge Your Battery:

Het is belangrijk na een periode van werk, feestjes vieren, deadlines, verkeringen die aan- en soms uitgaan ook weer op te laden. Weer in contact te komen met die innerlijke stem die precies weet wat goed is voor je, je lichaam te sterken om de volgende uitdagingen in je leven aan te gaan en gewoon genieten van de zon op je huid en je te laven aan vers bereide maaltijden.
“In recent years I’ve found that my passion is simply to do everything with love. It doesn’t matter what that thing is, so long as my heart is in it then it is enjoyable! Things I ordinarily loved doing became extra special because I am consciously adding gratitude to the mix. Like serving food! I love to cook, to serve healthy, holistic dishes supporting local farmers.” (Faye Reason)

Faye Reason is de vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag brunches en diners geserveerd worden en zij zal haar recepten afstemmen op jouw behoeften en eetstijl.

“Living is about feeling fun, free and full of life. If you’re not having fun you’re not doing it right, right?” (Lydia Kimmerling)

Vrijdag 24 oktober kom je aan en wordt je ontvangen door Ayda. ‘s Avonds is er een introductie van alle mooie mensen die aan de ervaring van jouw vakantie bijdragen: natuurlijk zal Ayda meer over haar zelf en haar verschillende stijlen van Yoga vertellen, Faye komt met haar menu en zal ook meer toelichten over wie zij is, want naast (holistic-) chef is ze ook masseur en kun je bij haar je massage(s) boeken. Ook ontmoet je Lydia Kimmerling – Life & Business Coach ACC om je uit te nodigen voor de verschillende sessies die zij aanbiedt. Je kunt meer over hen lezen op onze website en op onze Retreat Your Battery pagina op Facebook!

Wat je kunt verwachten:

* Accomodatie in Casa Marlen, Santa Eulalia

* Elke ochtend wakker worden met verse juice

* Dagelijks vers bereide biologische brunches & diners

* Elke ochtend Yoga met Ayda – versterkend, ontspannend en hartverwarmend

* Een meditatiesessie

* Een Surprise sessie!

* Persoonlijke aandacht zodat je aan het einde van de week opgeladen naar huis kan!

* Mogelijkheden om bij te boeken: Reiki, Massage, Special Kajaking (excursie), Hiking, Healing sessie en Privé Yogalessen. ~Deze kun je ter plaatse boeken!~
* Drinkwater & snacks zijn altijd beschikbaar.

Het volledige programma kun je vinden op www.sukhayoga.nl

PRIJS: €900,- voor 6 nachten in een mooie (gedeelde) tweepersoonskamer, dagelijks brunch, diner en Yoga.

Exclusief:

-Vlucht (Tip! Check: Vueling en cheaptickets.nl)

-Transfer van vliegveld naar de accomodatie

Contact: info@sukhayoga.nl

Leave your thought