Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

De Kracht van Zelfliefde

Anna Smit October 8, 2018 0 comments 0

Een Workshop van Shanti Schiks

(Dutch spoken workshop)

In navolging op het boek De kracht van Zelfliefde komt auteur Shanti Schiks nu met een begeleidende workshop.

Shanti heeft op de zwartste manier denkbaar zichzelf opnieuw uitgevonden. Waar anderen verwachten dat dat het einde zou zijn, heeft zij diepe, gefundeerde liefde gevonden:

Ga je ook mee? We gaan een reis maken naar binnen met als bestemming ervaren dat je precies goed bent zoals je nu bent.

Je hoeft helemaal geen doelen te behalen, kilo’s te verliezen, prachtige wimpers of wenkbrauwen te hebben, de hoogste functie in je baan te behalen, een marathon te rennen, of iets anders te hebben of behalen om van jezelf te houden.

Het mag wel maar al die dingen komen veel makkelijker als je het echt leuk hebt met jezelf. Gewoon; in het hier en nu alles accepteren in jezelf; klinkt echt moeilijker dan het is, en als je het doet brengt het gegarandeerd wonderen met zich mee.
Het is mijn missie om over zelfliefde te vertellen en delen en ik hoop dat je mij die kans gaat geven.Voordat ik je verder nieuwsgierig maak zal ik even kort iets over mijzelf vertellen:

Ik ben Shanti, woon in Amsterdam en ben 31. Ik heb een hulpverleningsopleiding afgerond maar wat mij veel meer heeft geleerd over het leven, zelfliefde, en andere mensen is een groot verlies.
Het is nu ruim twee jaar terug dat ik mijn zoontje Elfin, schoonmoeder en ex ben verloren. Na dit verlies kon ik niets dan mijzelf in alles liefhebben en heb ik gezien dat liefde niet stuk te krijgen is, door geen enkele haat. Liefde blijft.

De Kracht van Zelfliefde

Ik vertel iets meer hier over aan het begin van de workshop; maar niet te lang. Want deze workshop gaat vooral over jou, zelfliefde en acceptatie. Je bent precies goed zoals je bent en.. Je gaat na deze dag de deur uit met een gevoel van thuis zijn in jouzelf en met het weten dat liefde in jou is; ook op baaldagen, bij liefdesverdriet, in een burn-out, bij verlies, of wanneer je om een andere reden even het contact met jezelf kwijt bent of niet zo goed weet wat je wilt.

We gaan deze reis naar binnen maken op 20 oktober bij Sukha. Het duurt van 13:30 tot 16:30 en misschien lopen we iets uit tot 17. Thee en iets lekkers staan voor je klaar. De workshop is inclusief mijn boek De kracht van Zelfliefde; de alles inclusief prijs is 77 euro.

Ik hoop dat je er bij bent! Je verdient het.

Vragen graag via: shantischiks@gmail.com

Meer info over haar boek vind je hier