Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Yoga voor Nepal op donatiebasis

Anna Smit May 5, 2015 0 comments 0

Yoga voor Nepal op donatiebasis

Donderdag yogaen wij voor Nepal.

Toen ik ( Steffi) 11 jaar oud was sliep ik in een tent aan de voet van de Mount Everest. Toen ik (Anna) vandaag bedacht dat ik naast mijn donatie ook met Sukha steun wil geven aan de mensen in Nepal zei Steffi:’Ja!’ Samen geven zij de opbrengsten van hun lessen a.s. donderdag aan de mensen in Nepal.

Nepal, een land vol met antiek, vele pleinen en gebouwen staan dan ook op de Werelderfgoed lijst van Unesco. Een land met vele Hindu kennis en wijsheden en ook gedeeltelijk vindt yoga hier zijn oorsprong.

Een land van vlaktes, hoogteverschillen, ruige natuur en hele lieve mensen.

Het huis van de sneeuw ~ de Himalaya.
Met de acht meest hoge bergen ter wereld waaronder de Mount Everest, de Annapurna en de berg van de ziel de Manaslu kent Nepal vele natuurkrachten.

Vorige week bewoog de aarde er 60 seconden zo heftig dat duizenden mensen omkwamen. Ook velen nu hebben weinig eten en drinken, geen dak boven hun hoofd, pijn en verdriet.

Gelukkig is er hulp van velen. Ook Sukha zal haar steentje dus bijdragen. A.s donderdag zijn de lessen op donatie basis.
Schrijf je gewoon in, neem geld mee en de les zal niet van kaart af gaan. Daar zorgen wij voor.

Op de foto zie je de alles ziende ogen van Buddha met de wensvlaggetjes bedrukt met mantra’s voor geluk, welzijn en vrede, de vier primaire kleuren & wit: blauw staat voor”hemel”, wit voor “wind”, rood voor “vuur”, groen voor “water” en geel voor “aarde” (opgehangen met blauw op links). Samen kunnen wij helpen

Leave your thought