Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Sukha’s bijdrage aan Nepal

Anna Smit May 11, 2015 0 comments 0

Sukha’s bijdrage aan Nepal

Donderdag 7 mei hadden we onze lessen opgedragen aan de rampen in Nepal. Met grote harten is er geld gedoneerd en hebben we liefdevolle energie de wereld ingestuurd. Maar liefst €317,- mogen we overmaken! Dank jullie wel hiervoor.

We hebben er voor gekozen om een kleinschaliger doel te helpen, dat direct hands on helpt. Documentairemaker Jessica Villerius is op eigen initiatief naar Nepal vertrokken met een stel doktoren om meteen te kunnen bijdragen. Inmiddels zijn zij afgelost door doktoren aldaar, want de noodzaak is nog steeds hoog:

“Wij zamelen nog steeds geld in, vooral voor de wederopbouw en de medische nasleep. Er worden helaas nog veel meer slachtoffers verwacht, omdat er nog steeds veel naschokken zijn, waardoor er nog steeds rotsblokken naar beneden vallen en mensen dus nieuwe verwondingen oplopen. Ons team van artsen is nu afgelost door een ander team van artsen maar dat blijft nog even zo doorgaan, dus ja, iedere euro is nog steeds enorm welkom! Ik zamel nog steeds in en maak dat over naar de organisatie ter plekke.” – Jessica Villerius

Je kunt nog steeds bijdragen!

NL39 INGB 0006754010
T.n.v Jessica Villerius
O.v.v. Nepal donatie

 

 

 

 

Leave your thought