Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Shamanic Drums Sound Healing sessie

Anna Smit May 29, 2017 0 comments 0

Twee coaches en drumvrouwen, beide met hun eigen expertise en ervaring, verzorgen deze Sound Healing sessie met hun sjamanendrums.

Shamanic Drums

Sound Healing sessie

Wil jij de ontspannende, diepe en helende klanken van sjamanendrums ook (nog) een keer ervaren? Ontdek wat dit voor jou kan betekenen en ontvang een persoonlijke boodschap die je meeneemt tijdens de sound healing.

Ervaringen van deelnemers die je voorgingen;

“Dat was complete ontspanning, heerlijk! Jammer dat ik in slaap viel en het niet bewust heb meegemaakt, maar ik kom nog graag nog een keer!”

“Eindelijk heb ik mijn emoties los kunnen laten, mede dankzij de speciale boodschap die ik ontving.”

“Ik kreeg allemaal beelden en voelde me onverwachts  zo verbonden met mijn voorouders, heel indrukwekkend. Ik had het niet willen missen.”

 

“Wat fantastisch was deze sessie; mijn verbondenheid met de natuur werd door de drums nog duidelijker voelbaar. Ik voel zo mogelijk nog meer liefde en connectie met alles wat leeft.”

“Ik voelde eerst onrust en weerstand toen jullie begonnen met drummen maar al snel werd het rustig in mezelf en ik realiseerde me dat dit iets is wat ik vaker ervaar in mijn leven. Eerst weerstand voelen en daarna, in de overgave aan wat er is, ruimte voelen en open kunnen staan voor het onbekende. Op de een of andere manier geeft me dat kracht, dank jullie wel!”

Waar?
Sukha Yoga, Ceintuurbaan 243, Amsterdam

Wanneer?
Zaterdag 17 juni 2017
Op deze dag staat passie, levenskracht en synchroniciteit centraal (Maya astrologie). Laat je verrassen door de extra dimensie die deze energie met zich meebrengt!

Hoe laat?
Van 14.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 13.45 uur)

Investering: € 33,00 incl. 21 % BTW.
Het getal 33 is een meestergetal en staat voor genezing en mededogen.
Een mooie symboliek en reminder hoe fijn het is om in je eigen well-being te investeren.

Speciale aanbieding

Het is onze ervaring dat na een Sound Healing met de sjamanendrums er soms behoefte is aan extra verdieping of ondersteuning om een bepaalde inzichten en gevoelens te integreren in het dagelijkse leven. Speciaal daarvoor hebben wij een eenmalige aanbieding voor een coaching sessie op afspraak (life of per skype).

Deze aanbieding is alleen voor deelnemers aan deze sound healing:  € 55,00 – incl. 21% BTW. (Normaal € 90,00).

 

Inschrijven? Stuur een mailtje naar:  danah13@me.com (t.a.v. Danah) of naar puurfocus@online.nl (t.a.v. Margje) met je volledige naam  en telefoonnummer zodat we, indien nodig, contact met je op kunnen nemen.

 

Meer informatie over de coaches is te vinden op:
www.puurfocus.com

Leave your thought