Blog Detail

Sukha Yoga's latest news

Ontmoet Ergün!

Anna Smit October 29, 2014 0 comments 0

Ontmoet Ergün!

Na jarenlang diverse sporten te hebben beoefend, besloot ik in 2012 een yogales te volgen. Sindsdien vond ik bijna dagelijks automatisch mijn weg naar de yogaschool. Inmiddels is Yoga een integraal onderdeel van mijn leven geworden. Regelmatige beoefening van Yoga heeft niet alleen positieve uitwerkingen op mijn lichaam en geest. Het nodigt mij ook steeds uit om mezelf persoonlijk verder te ontwikkelen, dichter bij mezelf te komen en dichter bij mezelf te leren blijven.

Naast regelmatige beoefening van verschillende stijlen (Astanga, Yin, Vinyasa) wilde ik me tevens meer verdiepen in Yoga. Ik besloot een Yin Yoga Opleiding te volgen. Het was zeer inspirerend om te studeren bij mijn leraren Anat Geiger, Marcel van de Vis en Johan Noorloos, die ik dankbaar ben voor het delen van hun kennis. Mijn enthousiasme is alleen maar toegenomen door het volgen van deze opleiding. Ik blijf me dan ook graag verder ontwikkelen in Yoga door het volgen van workshops, trainingen, opleidingen en bestudering van yoga-literatuur.

Ik doceer Yin Yoga. Tijdens mijn lessen begeleid ik je door een serie houdingen die langere tijd worden aangehouden en een diepe meditatieve en ontspannende uitwerking hebben op lichaam en geest. Tevens probeer ik je er bewust van te maken dat vele aspecten van een les ook toepasbaar zijn op situaties in je dagelijkse leven. Ik hoop je snel te mogen begroeten in een van mijn lessen.

Yin volgen bij Ergün? Vanaf 1 november elke zaterdag om 16:00!

 

The moment Ergün started with yoga, it became an integral part of his life. For him yoga was not only beneficial for the body, but also a tool for his self-development and a way to know himself more completely. He practices regularly Astanga Yoga and Yin Yoga and completed a yoga teacher training at Yoga Garden in Yin Yoga. In Ergün’s Yin classes the focus lies on finding relaxation, stilling your mind and stimulating the connective tissue in your body.

Yin with Ergün? Every Saturday at 16:00, starting November 1st

Leave your thought